Heer Hugo

“Meneer De Jonge, woensdag maakte u bekend dat gemeenten gedwongen gaan worden statushouders bij het verdelen van woningen voorrang te verlenen boven mensen die al jaren op de wachtlijst staan. Ik heb het interviewtje dat u gaf aan RTL-verslaggever Floor Bremer https://is.gd/clhK3l nog even teruggekeken om te zien welke argumenten u daarvoor had. Het waren er drie:”

Heer Hugo:
“Het moet.”
“Het zal moeten.”
“Toch zal het moeten.”

En welke oplossing voor de mensen die al jaren op de wachtlijst staan?

Heer Hugo: “Geen.”

Eigenlijk zei u: “Eigen volk laatst” Waarom eigen volk laatst is? Omdat u dat bepaalt? Omdat u denkt dat u de baas bent?

Er is maar één reden waarom u van de oorspronkelijke Nederlandse bevolking tweederangsburgers maakt: vraag en aanbod op de huizenmarkt komen steeds verder uit elkaar te liggen. Er is en wordt (mede door belachelijke stikstofregels) veel te weinig gebouwd. En er worden (mede door een belachelijk open grenzen-beleid) per saldo veel te veel ‘nieuwe Nederlanders’ binnengelaten.

Sinds Angela Merkel (en in haar kielzog uiteraard schoothondje Rutte) haar dikke witte behind afveegde met het Verdrag van Dublin, dat bepaalde dat asiel- en gelukszoekers asiel moeten aanvragen in het EU-land van binnenkomst, zit er geen maat meer op. Elke anderhalf jaar krijgen we er een stad als Haarlem aan nieuwe inwoners bij. Dat is jullie beleid.

Net als de stagnatie van de woningbouw door duizend keer strengere stikstofregels dan in buurland Duitsland gelden jullie beleid is. En dat in beide gevallen onverdedigbare beleid, dat in ieder geval volstrekt onverenigbare beleid, probéren jullie niet eens te verdedigen.

Dat is de arrogantie van de macht! Dat gebeurt als je schoolmeesters met grootheidswaan de sleutel van het land geeft (en een Tweed Kamer hebt vol eurofiele slijmjurken en meloenenslikkers).

Heer Hugo:
“Het moet.”
“Het zal moeten.”
“Toch zal het moeten.”

Er staat weliswaar in artikel 22 van de Nederlandse Grondwet dat “bevordering van voldoende woongelegenheid voorwerp is van zorg der overheid”, maar what the fuck hebben jullie met die grondwet te maken?

Heer Hugo denkt: Het eigen volk moet gewoon z’n muil houden, en belasting betalen. Meer, meer, meer belasting.

Ik heb maar één vraag: Waar komt toch die intense haat jegens het eigen volk vandaan?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress.com. door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: