Hoezo onze oorlog?

Dit is niet ‘onze’ oorlog Mark Rutte, het is jouw oorlog. Mijn mening is niet gevraagd. Je bent de verbinding met het Nederlandse volk volledig kwijt.

Jouw taak is niet stimuleren en blijven uitdagen maar de-escaleren door partijen aan tafel te krijgen om een dialoog aan te gaan en deze nader tot elkaar te brengen en tot goede afspraken te komen. Dat getuigt van kundig, krachtig, volwassen en verbindend leiderschap. Niet oorlog voeren over de rug van de bevolking die uiteindelijk de tol betalen van jouw keuzes.

Je bent met alles weg kunnen komen in jouw politieke loopbaan en denkt inmiddels werkelijk dat het Nederlandse volk niet meer zelf kan denken.

‘Onze oorlog’, wat een gotspe. Ik krijgt bijna medelijden met je. Een emotie die jouwzelf ogenschijnlijk vreemd is, gezien al jouw fratsen, leugens en niet nagekomen beloften.

Jouw  nieuwste stunt is nu om alle lagere- en middeninkomens eens eventjes duidelijk te vertellen dat ze nog meer uitgekleed zullen gaan worden en dat ze maar eens moeten begrijpen dat anders ‘de Rus’ binnenvalt.

Nieuw leiderschap? Zo jaren ’30…

2 gedachten over “Hoezo onze oorlog?

Voeg uw reactie toe

  1. Helemaal eens met jou ….jullie , alles wat er nu gebeurd komt de EU goed van pas . Deze oorlog gebruiken ze nu om de bevolking op de knieen te krijgen . Zoals Jetten gisteren ook beweerde dat Rusland het gastoevoer gaat verminderen , wie was er als eerste bij om te dreigen geen gas van Poetin meer af te nemen . Poetin was hun voor !!! We zijn ziende blind jammer genoeg . Alles een voorop gezet spel waar Rutte zijn tijd voor heeft genomen . Met een brede glimlach speelt hij de rol van marionet , EU trekt aan een koordje en hij speelt zijn rol .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress.com. door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: