Meedoen met de AWBZ-claim heeft wel degelijk zin!

We geven het toe, het is inmiddels een behoorlijk complexe materie geworden en we zijn er al heel lang mee bezig, maar het eind is in zicht. Veel mensen die zich nog niet hebben aangemeld zitten met de volgende vragen:

“Wat zijn de kansen dat we deze procedure zullen gaan winnen?”
100% garantie dat we gaan winnen kunnen we niet geven, bij de belastingdienst weet je nooit waar je aan toe bent. Maar gelet op het succes wat we hebben behaald met de eerste groep van 26 deelnemers maken we een grote kans.

Waarom moet ik eerst die eenmalige bijdrage betalen? Kan dat niet als ik straks geld terug heb gekregen van de belastingdienst?
Je zegt ook niet tegen de groenteboer dat je die zak appels pas betaalt als je de appels lekker vond, kom op zeg? Wanneer jij je aanmeldt gaan wij heel veel dingen voor je doen.

“Ik zit niet te wachten op alle administratieve rompslomp, en al helemaal niet met de belastingdienst.”
Kunnen we ons goed voorstellen, maar aanmelden duurt niet langer dan een paar minuten. Wij doen verder al het werk voor de mensen die zich hebben aangemeld. Ook houden we je regelmatig op de hoogte over het verloop.

“Ik zit ook niet te wachten op problemen met de belastingdienst.”
Inmiddels zit de angst voor de belastingdienst er goed in bij veel mensen. Niet nodig hoor, hier is geen reden toe.

“Kom ik hier eigenlijk wel voor in aanmerking?”
In principe wel, maar wil je het zeker weten check het hier even.

“En als ik wat terug zal krijgen van de belastingdienst, gaan ze dat volgend jaar dan weer verrekenen of wordt het bedrag ingehouden op mijn uitkering?”
Nee hoor, dat zal de belastingdienst niet doen, dat mogen ze niet eens. We zijn aan het afrekenen bij de kassa van de belastingdienst.

“Ik zou graag mee willen doen maar de eenmalige bijdrage die ik moet betalen kan ik niet opbrengen.”
Dat begrijpen wij maar al te goed en daarin ben jij niet de enige. Neem even contact met ons op en we regelen het voor je. Iedereen die recht heeft op deze teruggave van de belastingdienst moet mee kunnen doen.

Nog niet aangemeld? Doe dat dan z.s.m.!

Meedoen met de AWBZ-claim

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress.com. door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: