We kunnen veel maar we kunnen het niet alleen

Sommige projecten doen we belangeloos en voor andere projecten vragen we een schappelijke bijdrage, altijd in overleg met de persoon in kwestie. We vragen niet zomaar eindeloos om donaties maar we doen dit keer op keer zodat we nog meer mensen kunnen helpen. Helaas merken wij dat de bereidheid tot doneren aan het afnemen is en dat is niet goed voor de Werkgroep en helemaal niet voor de mensen die nog geholpen moeten worden.

De Werkgroep doet het niet alleen, we moeten het écht samen doen!

Maak uw donatie over naar:
NL18 ABNA 0113 978 146 t.n.v. De Werkgroep.

.

Met een warme groet,

Rob Otten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress.com. door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: