Ook een extraatje verdienen?

Voor wie nog een gemakkelijke bron van inkomsten zoekt, een extraatje in het najaar kan gebruiken, of straks gewoon vaker dan vier keer in de maand wil blijven douchen, bestaat sinds kort de mogelijkheid om via een WOO (voorheen WOB) verzoek in het Hugo&Sywert-wiseguys (nutteloze) mondkapjes dossier bij VWS in plaats van de informatie, de dwangsom te ontvangen.

Die dwangsom is helaas aan een maximum verbonden, maar €15.000 gratis belastinggeld is mooi meegenomen. Nu gaat het naar de Volkskrant, maar het kan ook naar u. Niet dat het betalen van de dwangsom het Ministerie ontslaat om alsnog de informatie op te hoesten, maar het zou het kabinet Rutte niet zijn als het geld van de belastingbetaler niet zou gebruiken om de belastingbetaler zo lang mogelijk te onthouden wat hem rechtens toe komt, teneinde hen te beschermen die bij publicatie van de verzochte informatie wel eens niet gediend zouden kunnen zijn.

2 gedachten over “Ook een extraatje verdienen?

Voeg uw reactie toe

  1. Het is bij de beesten af hoe er overal gesjoemeld wordt èn onbestraft blijft! Juist ook de regering en zelfs de Min.Pres. “excuus dat had ik niet mogen doen, sorry daarvoor” en er wordt niet meer over gesproken!! Moet jij als gewone burger eens doen….. Nederland gaat/is naar de bliksem! Ik huil…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress.com. door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: