Er is een Amsterdammer doodgegaan

Onze projectmanager van het eerste uur, René Graanstra, is niet meer. Een man met een enorme positieve instelling en een keiharde werker, doordrenkt van de Amsterdamse humor maar ook zeer kritisch naar alles wat er op dit moment gaande is. Een half jaar geleden vertelde René dat hij kanker had. “Shit happens” zei hij. René heeft zijn laatste eigen project niet positief kunnen afsluiten en is op 29 oktober jl. op 63 jarige leeftijd overleden.

Lieve René, bedankt voor jouw harde werken, humor, goede adviezen, de vriendschap en nog heel veel meer. We gaan je vreselijk missen!

5 gedachten over “Er is een Amsterdammer doodgegaan

Voeg uw reactie toe

  1. Onze welgemeende condoleances voor de Familie, vrienden en kennissen. Ook voor het hele team van de Werkgroep, niemand is onmisbaar maar voor sommigen moet je een uitzondering maken. Rust zacht René Graanstra 🙏🏼🕊️🙏🏼

  2. Hierbij mijn condoleances voor de familie en ook voor de vrienden en de Werkgroep. Ik hoop dat mn de familie troost kan putten uit alle mooie herinneringen die ze samen hebben aan René. Herinneringen zijn een kostbaar kleinood die je voor altijd kan blijven koesteren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress.com. door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d