We hebben uw gegevens nodig

Binnenkort zal de Werkgroep beginnen met de voorbereidingen voor de gezamenlijke AWBZ-procedure namens onze deelnemende leden. Hiervoor is het van belang dat wij alle benodigde gegevens van deze leden in ons bezit hebben.

Uiteraard hebben we al veel gegevens maar om e.e.a. straks zo efficiënt mogelijk te laten verlopen zijn we overgestapt naar een andere en betere database. Natuurlijk kunnen we alle gegevens zelf overzetten, maar dit is bijna een ondoenlijke klus waarbij altijd de kans op het maken van fouten aanwezig is. Ook beschikken we nog niet over alle informatie.

Communicatie

We hebben de laatste tijd heel veel informatie gedeeld over de voortgang op onze website, via nieuwsbrieven en op Social media, dat gaat veranderen. Vanaf nu wordt gedetailleerde informatie alleen nog gedeeld met de deelnemende leden. Uiteraard melden we wel algemene info via de beschikbare kanalen.

Om de gedetailleerde informatie zo goed mogelijk naar onze leden te communiceren is het belangrijk dat we over de juiste gegevens beschikken.

Formulier

We hebben een vragenformulier samengesteld dat moet worden ingevuld door alle deelnemende leden die inmiddels de éénmalige bijdrage hebben betaald. Aanmelden zonder een betaalde deelnemer te zijn kan, maar u wordt direct weer uit onze database verwijderd aangezien we de bankmutaties hebben gekoppeld aan onze database.

Zodra de database compleet is ontvangen alle deelnemers een inlognaam en een inlogcode. Hiermee is het dan mogelijk om inzage te krijgen in hun eigen dossier.

Klik op de afbeelding om naar het vragenformulier te gaan

Meedoen kan nu nog

Zodra de werkelijke juridische procedure van start zal gaan is het niet meer mogelijk om nog deel te nemen. Als er mensen zijn die nog niet meedoen en die nog twijfelen, kijk hier of de gezamenlijke AWBZ-claim ook voor u van toepassing is. Wilt u zich alsnog aansluiten dan kan dat nu nog. Lees hier de instructies.

 

 

Powered by WordPress.com. door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d