We moeten met z’n allen gaan OMDENKEN

En stoppen met de gedachte dat alles maar in hokjes geplaatst is. Die hokjes zijn er, maar die zijn er door de overheid en andere grote instanties neergezet. Je mag die AWBZ-claim van de Belastingdienst niet aftrekken want het is geen gift. Wat mag niet? Hou toch op.

Wanneer je de wegenbelasting niet op tijd betaald krijg je een buitenproportionele boete. Zelfs wanneer je wel op tijd hebt betaald, maar die klunzen 5 weken nodig hebben om het te verwerken. En hoe ze het dan gaan innen? Door het in te houden op de huurtoeslag. Mag dat? Nee! Maar het gebeurt toch. En als je PGB moet terugbetalen kunnen ze dat tegenwoordig ook op de kinderen verhalen. Mag dat? Nee! Maar het gebeurt toch.

Wat denk je, dat de Belastingdienst een mogelijkheid heeft om bij de aangifte een rubriek te zetten: “Geef aan wat van u is gestolen door de overheid en

welk bedrag moeten we u per omgaande weer terugbetalen?” Gelijke monniken gelijke kappen. We slaan terug.

We moeten stoppen met die slaafse gehoorzaamheid die ons is opgelegd en waardoor de overheid maar door kan gaan met haar illegale praktijken. Pas dan kunnen we wat bereiken met z’n allen. En ja, waarschijnlijk wordt het herrie in de tent wanneer de definitieve aanslagen worden berekend. We lusten ze rauw en zijn daar al helemaal op voorbereid. En dat weten ze bij de Belastingdienst. Ze weten in Den Haag al lang wie we zijn en dat er wel degelijk een tegenaanval is ingezet door de Werkgroep. En niet alleen door ons. Gelukkig zijn er meer personen en organisaties die klaar zijn met die hokjesgedachte en eindelijk actie gaan ondernemen.

En niets is onmogelijk. De afgelopen 5 jaar heb ik rechtszaken gevoerd tegen de ANWB, Univé, Belastingdienst, Gemeentes, Energiebedrijven, RDW, OV, DUO en nog veel meer. Ik ben geen advocaat maar ik heb ze allemaal gewonnen. Waarom? Door uit die hokjes te komen en gezond boerenverstand te gebruiken. Het wordt tijd dat iedereen dat eens gaat doen. Het is de enige manier om de boel eens goed wakker te schudden en ervoor te zorgen dat je krijgt waar je recht op hebt.

 

Powered by WordPress.com. door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: