De planning en het verdere verloop van de AWBZ-claim

2 mei 2023

Inmiddels heeft ruim 70% van de deelnemers het formulier ingevuld en verstuurd en zijn we druk bezig met de controle van de gegevens.

Onze vraag om dit zo zorgvuldig mogelijk te doen is helaas niet door iedereen begrepen: 18 deelnemers hebben in plaats van hun BSN het kenteken van hun voertuig ingevuld, meerdere deelnemers hebben in plaats van mailadres hun telefoonnummer ingevuld (dus ging het andersom dus ook fout), 41 deelnemers moeten nog geboren worden en 88 mensen hadden voor het begin van de Eerste Wereldoorlog de AOW-leeftijd al bereikt.

Kortom, we checken het allemaal nog even en starten binnenkort met de informatieverstrekking naar de leden wat betreft hun eigen AWBZ-claim.


12 april 2023

Op vrijdag 14 april a.s. ontvangen alle deelnemers aan de AWBZ-claim een email waarin zij middels een formulier de stand van zaken kunnen opvragen met betrekking tot hun eigen persoonlijke claim.

De enige reden waarom wij vragen dit formulier in te vullen en aan ons te versturen is dat wij 100% zeker moeten zijn dat de juiste informatie straks naar de juiste persoon wordt verstuurd, niet omdat uw gegevens onjuist zouden zijn. Het is een extra controleronde vanuit onze kant.


19 december 2022:

Alles liep op schema totdat ik afgelopen donderdag van de neuroloog te horen kreeg dat 5 tia’s in de laatste 6 maanden toch echt een beetje te veel van het goede is (laatste 2 in de afgelopen 9 dagen) en dat die AWBZ-claim even moet wachten tot in het nieuwe jaar. Eerst wat onderhoud laten plegen op de OK en ervan uitgaan dat de kerstdagen dit jaar aan mij voorbij zullen gaan.

Ik wens iedereen fijne feestdagen en een goed en gezond 2023.

Rob Otten


12 juli 2023

Omdat de mainstream media het vertikt aandacht te besteden aan deze procedure zijn we begin mei 2022 zelf begonnen met het intensief adverteren op een aantal Sociaal media platforms zoals Facebook, Twitter en Instagram en dat hebben we geweten! Het aantal deelnemers aan de AWBZ-claim is sindsdien verdrievoudigd en daar hebben we onze handen vol aan.

Het streven was en is nog steeds om vóór het eind van dit jaar alle claims neer te leggen bij de belastingdienst en we zitten flink op schema. Voor een deel van de deelnemers zijn de claims overigens al verstuurd naar Den Haag.

Momenteel werken we aan aantal updates/nieuwsbrieven die we, zodra deze klaar zijn, naar alle deelnemers zullen sturen. Ook volgt er kort daarna een bericht met daarin de gespecificeerde claim inclusief het bedrag dat wij namens deze mensen zullen gaan terugvorderen.

Houd er wel rekening mee dat het vervolg nog de nodige tijd in beslag zal nemen.


Meedoen kan nog steeds!


 

Powered by WordPress.com. door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: