Meedoen met onze AWBZ-claim

Indien u behoort tot de diegenen die recht hebben op deze terugvordering is het heel eenvoudig om u aan te melden.

1 Vul het deelnemersformulier in

Om de gedetailleerde informatie zo goed mogelijk naar onze deelnemende leden te communiceren is het belangrijk dat we over de juiste gegevens beschikken.

Klik op de afbeelding
2 Eenmalige eigen bijdrage

De Werkgroep rekent voor deelname een éénmalige eigen bijdrage van €50. Deze bijdrage is noodzakelijk om de kosten te dekken die die we maken voor deze procedure. Wanneer u namens meerdere personen tegelijk aanmeldt betaalt u dit bedrag per persoon.

Maak het bedrag van €50 over naar: NL18 ABNA 0113 978 146 t.n.v. de Werkgroep onder vermelding van: Deelname AWBZ-claim.

Voor de mensen die om financiële redenen niet in staat zijn de eigen bijdrage van €50 te betalen hebben we uiteraard een aantal mogelijkheden. Stuur even een mail  en we gaan kijken wat we voor u kunnen doen. Mensen die onder bewind staan betalen sowieso geen eigen bijdrage.


Waarom geen ‘No-Cure-No-Pay’?

De enige reden dat wij niet aan no-cure-no-pay doen heeft te maken met het feit dat de belastingdienst, indien de claim wordt gehonoreerd, direct aan de deelnemer uitbetaalt, dus niet via de Werkgroep. We hebben geen zin om na afloop alle bijdragen bij elkaar te moeten ‘bedelen’.


3 Inkomensverklaringen

We hebben uw inkomensverklaringen nodig van de jaren 2001 t/m 2013 om het juiste bedrag te berekenen dat we gaan terugvorderen. De jaren 2009 t/m 2013 zijn éénvoudig op te vragen bij de Belastingdienst, dit kan alleen telefonisch.

Bel met het gratis telefoonnummer van de Belastingdienst 0800-0543 (houd uw BSN bij de hand) en volg het menu: 3-1-BSN-2-4. Belt u vanuit het buitenland, dan is het nummer +31 555 385 385.

De Belastingdienst is bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. De beste tijd om te bellen is om 8.00, dan is de wachttijd minimaal.

De jaren 2001 t/m 2008 verzorgen wij voor u.

4 Stuur de inkomensverklaringen naar de Werkgroep

De inkomensverklaringen kunnen digitaal op een veilige manier via onze website worden verstuurd.

Klik op de afbeelding

 

Lukt dat niet, dan kan het ook per post naar: De Werkgroep – Bonoort 3 – 1721 JE Broek op Langedijk.

De inkomensverklaringen kunnen ook als PDF- of JPEG-bestand worden verzonden per email naar ons. Zorg er wel voor dat alles duidelijk leesbaar is.

5 Ondersteuning

Gedurende het hele traject kunt u rekenen op deskundig advies en ondersteuning van ons team dat zich bezighoudt met deze procedure, u staat er nooit alleen voor.

 

Powered by WordPress.com. door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: