Beste mensen,

We hebben het er vaker over gehad, de Mainstream media vertikt het om melding te maken van de Werkgroep en weigert berichten over onze AWBZ-claim te publiceren. En dan te bedenken dat een aantal redacteuren van toonaangevende dagbladen al vanaf het eerste uur deelnemen aan deze procedure. Regelmatig hebben wij contact met deze leden en het antwoord op onze vraag wanneer ze eens een artikel over de Werkgroep willen plaatsen is het antwoord steevast: “Willen we wel maar we mogen het niet!”.

Ik kan me nog herinneren dat we jaren geleden een uitnodiging ontvingen van Radar om ons verhaal te doen op televisie over de AWBZ-claim waar we toen nog maar net mee waren begonnen. De avond voor de opname ontving ik een telefoontje van het productieteam met de mededeling dat het toch niet door zou gaan, de redactie had van hogerhand te horen gekregen dat deze procedure niet naar buiten mocht worden gebracht.

Om toch meer mensen te kunnen bereiken zijn we daarom een aantal maanden geleden begonnen met het adverteren op Social media en dat werkt! Sinds wij adverteren schieten de bezoekersaantallen van onze website omhoog en is er ook veel communicatie met belangstellenden via de website, Facebook en WhatsApp. En niet te vergeten, de telefoon natuurlijk.

Als de geijkte media ons niet wil helpen doen we dat zelf wel!

Met een warme groet,

De Werkgroep
Rob Otten

29 mei 2022


Soms weten we niet wie onze donateurs zijn

Met enige regelmaat ontvangen we een donatie maar we kunnen deze mensen hiervoor helaas niet bedanken en dat vinden we jammer. Bij de betaling wordt alleen de naam vermeld en meer contact gegevens zijn er dan niet. Dus bij deze bedanken wij onze donateurs waar we heel blij mee zijn! En we bedanken natuurlijk ook de gulle gevers die wél bij ons bekend zijn en altijd een bericht van ons ontvangen!


Meedoen met de AWBZ-claim heeft wel degelijk zin

Lees verder


De planning en het verdere verloop van onze AWBZ-claim

Met de voorprocedure (onze 26 leden in de pilotgroep) zijn we bijna 2 jaar bezig geweest. Gelukkig hebben we daar een mooi resultaat geboekt en zal dit leiden tot een snellere afhandeling van de procedure voor de rest van onze deelnemende leden.

Lees verder


De eerste verzekeraar in Nederland gaat de kosten voor (rechts)bijstand vergoeden indien de hulp van de Werkgroep wordt ingeroepen

Binnenkort komen we hier uitgebreid op terug en gaan we uitleggen wat dit voor jouw kan betekenen. We zijn aan het onderzoeken of het via de Werkgroep mogelijk is om een zeer voordelige rechtsbijstandverzekering af te sluiten.


Het team van de Werkgroep

Bij de Werkgroep wordt je snel en professioneel geholpen door een team van ervaren mensen. We sturen je niet van het kastje naar de muur maar een vaste projectmanager coördineert het hele project van het begin tot het eind.

Er wordt gewerkt! Door mensen met hun eigen specialiteiten en met hun eigen ervaringen. Mensen van de werkvloer. Mensen die hun tijd en expertise beschikbaar stellen aan de Werkgroep met als enig doel om je te helpen. En geloof me, daar gaan we heel ver in…

Lees verder


We kunnen veel maar we kunnen het niet alleen!


       

Privacybeleid  | Afmelden