We kunnen het niet alleen

 

Het blijkt dat veel mensen hulp nodig hebben. Vaak zijn conflicten met overheden, de Belastingdienst, banken, zorgverzekeraars, gemeentes, enz. op te lossen door zelf actie te ondernemen tegen deze instellingen. Men heeft het idee dat er toch niets valt te doen tegen deze instituten. Dat is niet juist. Ze gaan er vanuit dat men geen actie onderneemt en gaan dus maar door met frustrerende en onrechtmatige acties.

Waar we de mensen mee helpen? Met schulden, jeugdzorg, de participatiewet, problemen met de belastingdienst en de (zorg)verzekeraars en nog veel en veel meer. Bij elk project stellen we een deskundig team samen dat samen met u naar een oplossing gaat zoeken en samen met u aan het werk gaat. Op deze manier hebben we de afgelopen 7 jaar al heel veel bereikt en hebben veel mensen de regie over hun eigen leven weer teruggekregen.

Maar om door te kunnen gaan hebben we wel uw steun nodig want het kost behoorlijk wat geld om de Werkgroep in stand te houden. We kunnen veel maar we kunnen het niet alleen!

Powered by WordPress.com. door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d