Niet iedereen kan ons werk waarderen

Wanneer je een bedrijf dwars wilt gaan zitten omdat ze te dicht in de buurt komen, zonder dat je daartoe gegronde argumenten hebt, kun je proberen zo’n bedrijf aan te pakken via de financiële partners. De Werkgroep heeft 2 financiële partners, ABN AMRO, onze huisbankier, en Stichting Mollie, verantwoordelijk voor alle iDeal-betalingen in Nederland. Oh nee, Stichting Mollie wás een partner.

Vanaf november 2019 werkten wij actief met Stichting Mollie samen. Mollie zorgde ervoor dat wij gebruik konden maken van iDeal-betalingen, makkelijk voor onze deelnemers en makkelijk voor ons. Tot we op 12 januari van dit jaar een email ontvingen van de afdeling Risk-management van Mollie:

Klik op de afbeelding

Uiteraard meteen gebeld en voorzichtig proberen uit te leggen dat er niets ongebruikelijks was aan deze betaling en dat het probleem gezocht moest worden in het falen van het systeem van Mollie. Deze opmerking werd mij niet echt in dank afgenomen en er werd medegedeeld dat een ‘belangrijke overheidsinstantie‘ opdracht had gegeven om de Werkgroep na te trekken.

Op 24 januari 2023 is door mij per email gereageerd richting Mollie:

Klik op de afbeelding

De reactie van Stichting Mollie kwam op donderdag 2 februari 2023:

Klik op de afbeelding

Uiteraard zijn wij het hier niet mee eens en hebben inmiddels een klacht ingediend bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening.

Wordt vervolgd!

Powered by WordPress.com. door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: