Beste mensen,

Zoals bij de meesten van jullie inmiddels bekend is ben ik vorige jaar getroffen door 5 tia’s in een periode van 6 maanden, de laatste 2 zelfs binnen een paar dagen, en dat was behoorlijk schrikken. Het blijkt dat een tia zich op meerdere manieren kan uiten dan de bekende lamme arm, een vreemd gelaat en wat lastig uit je woorden komen. Dit was bij mij het geval, niet de standaard symptomen, en daarom heb ik het in eerste instantie ook niet echt serieus genomen. Gelukkig zijn er mensen die wél verstand van zaken hebben en gingen eind december alle alarmbellen af en had ik het geluk om door het oog van de naald te mogen kruipen. Inmiddels ben ik door een bijzonder knappe vaatchirurge 😊 gerepareerd en weer helemaal hersteld zonder verdere schade. Ik heb veel reacties ontvangen van mensen en wil hen bij deze hartelijk bedanken hiervoor, dat doet een mens goed!

Wij krijgen af en toe het ‘verwijt’ dat we te weinig nieuwsbrieven versturen, Tja, alleen als we wat te melden hebben maken we een nieuwsbrief, anders niet. Het kan zijn dat we 2 nieuwsbrieven per maand versturen en soms zitten er een paar maanden tussen. We gaan niet zomaar een nieuwsbrief schrijven, het is veel werk en ook het verzenden is een flinke klus. Op Social media zijn wij bijna dagelijks actief en ook wordt er veel informatie gegeven op onze website.

Met een warme groet,
Rob Otten


De AWBZ-claim

Ondertussen hebben alle deelnemers een email ontvangen waarin men middels een formulier de stand van zaken kan opvragen met betrekking tot hun eigen persoonlijke claim. Neem je deel aan deze procedure maar geen email ontvangen, kijk dan even in de spam-map van jouw mailbox.

Ook zijn er nogal wat emailadressen niet meer actief of zijn bij de aanmelding foutief ingevuld. Wanneer deze mailing is verstuurd krijgen wij daar automatisch een melding van en met deze deelnemers zal door ons telefonisch contact worden opgenomen om e.e.a. te controleren.


Waarom geen no-cure-no-pay bij deelname?

Wij krijgen deze vraag zo vaak en geven telkens hetzelfde antwoord: “De enige reden dat wij niet aan no-cure-no-pay doen heeft te maken met het feit dat de belastingdienst, indien de claim wordt gehonoreerd, direct aan de deelnemer uitbetaalt, dus niet via de Werkgroep. Wij hebben geen zin om na afloop alle éénmalige bijdragen bij elkaar te moeten bedelen. Trouwens, als we wel no-cure-no-pay hadden afgesproken was het geen € 50,00 maar 10% van het teruggevorderde bedrag”.


Niet iedereen kan ons werk waarderen

Wanneer je een bedrijf dwars wilt gaan zitten omdat ze te dicht in de buurt komen, zonder dat je daartoe gegronde argumenten hebt, kun je proberen zo’n bedrijf aan te pakken via de financiële partners. De Werkgroep heeft 2 financiële partners, ABN AMRO, onze huisbankier, en Stichting Mollie, verantwoordelijk voor alle iDeal-betalingen in Nederland. Oh nee, Stichting Mollie wás een partner.

Lees verder


Telefonische bereikbaarheid van de Werkgroep

Vanaf 1 januari is de Werkgroep alleen telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en woensdag van 09:30-17:00 (vorig jaar was dat van maandag t/m donderdag). Op donderdag en vrijdag wordt er wel gewerkt maar zijn wij telefonisch niet bereikbaar.


De Werkgroep doet het niet alleen, we moeten het écht samen doen!

Wij hebben uw steun hard nodig, help ons met een donatie:
NL18 ABNA 0113 978 146 t.n.v. de Werkgroep.


Privacybeleid | Afmelden voor de nieuwsbrief