Beste mensen,

Nog een paar weken en dan heb ik de AOW- en pensioenleeftijd bereikt want dan ben ik 66 jaar en 10 maanden jong. Eigenlijk had dit dus al 19 maanden eerder moeten gebeuren maar in Nederland werkt dat helaas niet meer zo. Trouwens, ik was ook niet van plan om te stoppen met werken want voorlopig heb ik m’n handen vol aan de Werkgroep en dat doe ik nog steeds met heel veel inzet en plezier.

Inmiddels heb ik wekelijks wel wat meer tijd voor mijzelf ingebouwd om te kunnen ontspannen en steeds vaker ben ik in mijn eigen studio actief met componeren, arrangeren of gewoon lekker muziek maken met m’n muziekvrienden.

Met een warme groet,
Rob Otten


De AWBZ-claim

Op dit moment zijn we druk bezig om alle deelnemers aan de AWBZ-claim te informeren over de status van hun eigen claim. Dit is een enorme klus en we hebben ons een beetje verkeken op de hoeveelheid werk dat dit met zich meebrengt. Inmiddels hebben we meer dan de helft van de deelnemers geïnformeerd en binnen afzienbare tijd volgen ook de anderen. Het heeft dus geen zin om ons constant te benaderen met de vraag hoe het er voor staat.

Nog een keer voor de duidelijkheid: https://dewerkgroep.com/er-is-kennelijk-een-misverstand/

Klik op de illustratie om aan te melden

Is de vrije mens wel zo vrij?

Regelmatig spreek ik mensen die zichzelf autonoom hebben verklaard. Ik ben de laatste die mensen ver- of beoordeeld op basis van de keuzes die men maakt. Sterker nog, ik hou van mensen die het roer omgooien en een andere weg inslaan omdat men vindt dat het huidige systeem niet deugt, maar of dit in Nederland wel zo’n goed idee is betwijfel ik.

Silvan Schoonhoven is onderzoeksjournalist en is in de wereld van de autonomen gedoken. Zijn bevindingen zijn een aantal weken geleden gepubliceerd en ik vind het interessant genoeg om dit, met zijn toestemming, met jullie te delen.

Lees verder


Ons debiteurenbeleid

Bij de mensen die zich aanmelden voor de AWBZ-claim merken we steeds vaker dat men niet bereid is de éénmalige bijdrage te betalen. We vermelden duidelijk op de website dat die bijdrage bespreekbaar is wanneer men niet de middelen heeft om deze te betalen. Mensen die onder bewind staan betalen sowieso geen eigen bijdrage.

Gemiddeld zijn er ongeveer 40 deelnemers die niet wensen te betalen en ook niet reageren op de betaalverzoeken. Wanneer men na het derde en tevens laatste betaalverzoek nog steeds niet reageert of op een bijzonder onprettige manier contact met ons opneemt stellen wij ons ook wat harder op. Vaak is dan de reactie: “Ik ga dit melden bij Kassa, jullie horen nog van mij”. Prima toch?

Lees verder


Controleer regelmatig uw spambox

Geen idee hoe het komt en geen idee wat we er aan kunnen doen, maar steeds vaker belanden de emails van de Werkgroep in de spambox van de ontvanger. Ook Microsoft en onze externe digi-techneuten hebben hier geen oplossing voor. Controleer regelmatig de spambox en als er een email van ons in staat markeer deze dan als ‘niet-ongewenste-email’ of ‘afzender-nooit-blokkeren.


 

De Werkgroep doet het niet alleen, we moeten het écht samen doen.
Uw donatie is van groot belang voor ons!

Uiteraard kunt u ook rechtstreeks uw donatie doen:
NL18 ABNA 0113 978 146 t.n.v. de Werkgroep


       

© De Werkgroep 2015-2023 – Alle rechten inbegrepen
Bonoort 3 – 1721 JE – Broek op Langedijk – 06 128 395 98


Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met woensdag van 09:30 tot 17:00.
Op donderdag en vrijdag zijn wij gesloten.


Privacybeleid  |  Afmelden voor de nieuwsbrief