We hebben de vakantieperiode overleefd en gaan er weer flink tegenaan. Toch hebben we niet stilgezeten: Niet direct zichtbaar, maar de website is drastisch aangepakt. We hebben alleen de relevante informatie gepubliceerd die we kwijt willen en alle andere, niet direct belangrijke zaken zijn óf op de achtergrond zichtbaar of die zijn verwijderd. Je kunt ook teveel informatie geven en daar wordt een website niet overzichtelijker van.

Ook onze projectadministratie en email-accounts hebben we ge-migreert naar 1 centrale plek in de cloud waar alleen de medewerkers van de Werkgroep toegang toe hebben. Zo kunnen we nog sneller en efficiënter samenwerken en hebben we een beter overzicht over alle lopende zaken.

Telefonische bereikbaarheid

Natuurlijk, we hebben het zelf zover laten komen omdat we het belangrijk vonden om voor iedereen ook telefonisch bereikbaar te zijn en dat vinden we nog steeds! Maar 7 dagen per week en van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat gaat ook ons iets te ver.

Lees verder

Het team van de Werkgroep

Bij de Werkgroep wordt je snel en professioneel geholpen door een team van ervaren mensen. We sturen je niet van het kastje naar de muur maar een vaste projectmanager coördineert het hele project van het begin tot het eind.  Er wordt gewerkt door mensen met hun eigen specialiteiten en met hun eigen ervaringen. Mensen van de werkvloer. Mensen die hun tijd en expertise belangeloos beschikbaar stellen aan de Werkgroep met als enig doel om je te helpen.

Lees verder

Waarmee kunnen we je helpen?

Vastgelopen in het systeem dat de  “BV Nederland” heet? Ga niet in een hoekje zitten en zielig lopen doen maar doe wat! Inmiddels hebben we al heel wat problemen kunnen oplossen en we beschikken over een team van ervaren juristen en projectmanagers die hun uiterste best gaan doen om je te helpen. En geloof me, daar gaan we heel ver in…

Lees verder

Betere toegankelijkheid tot alle informatie betreffende onze AWBZ-claim

De laatste tijd hebben we heel veel informatie verstrekt over de AWBZ-claim en de voortgang daarvan. Steeds meer kregen we opmerkingen van mensen dat ze af en toe door de bomen het bos niet meer zagen en daar hadden ze helemaal gelijk in. Ook voor ons werd het steeds lastiger om de juiste informatie terug te vinden. Inmiddels zijn er veel onderdelen van de website onder handen genomen en zo ook de info over de AWBZ-claim. In de kolom rechts op onze website is nu deze informatie makkelijk te vinden. Ook voor ons.

Bij de Belastingdienst weten ze het even niet meer

Weten jullie het nog? De Belastingdienst had onze brieven niet ontvangen en ging hele bizarre en dreigende brieven sturen aan onze leden. Maar wij zijn ook goed in het schrijven van brieven. Geen onzin-brieven maar straight-to-the-point. De wettelijke termijn waarbinnen de Belastingdienst moet reageren bedraagt 6 weken, maar na 9 weken nog geen enkel teken van leven van het kluppie van Wopke Hoekstra, maar eerlijk gezegd had ik dat ook niet verwacht…

Lees verder

Doneren

Naast een handjevol vaste maandelijkse donateurs is het droevig gesteld met de bereidheid van de mensen om de Werkgroep ook financieel te ondersteunen. Vanuit alle hoeken krijgen we lof en complimenten over al het werk dat de Werkgroep verzet, maar wanneer er gevraagd wordt naar een (kleine) donatie reageert men alsof je met een uiterst oneerbaar voorstel komt. Het in stand houden van de Werkgroep kost veel geld en moeten we uit eigen zak betalen.

We hebben het heel eenvoudig gemaakt voor je. Veilig en desnoods anoniem kun je op deze manier jouw waardering tonen voor al het werk dat wij belangeloos doen. Niet voor onszelf, maar voor al die anderen!

de-werkgroep

facebook    twitter    

Afmelden voor onze nieuwsbrief