Meedoen met de AWBZ-claim heeft wel degelijk zin!

We geven het toe, het is inmiddels een behoorlijk complexe materie geworden en we zijn er al heel lang mee bezig, maar het eind is in zicht. Veel mensen die zich nog niet hebben aangemeld zitten met een aantal terechte vragen:

“Hoe groot is de kans dat we geld terug zullen krijgen?”
100% garantie kunnen we niet geven, bij de belastingdienst weet je nooit waar je aan toe bent. Maar gelet op het succes wat we hebben behaald met de eerste groep van 26 deelnemers maken we een grote kans.

“Waarom moet ik eerst die eenmalige bijdrage betalen? Kan dat niet als ik straks geld terug heb gekregen van de belastingdienst?”
De enige reden dat wij niet aan no-cure-no-pay doen heeft te maken met het feit dat de belastingdienst, indien de claim wordt gehonoreerd, direct aan de deelnemer uitbetaalt, dus niet via de Werkgroep. We hebben geen zin om na afloop alle bijdragen bij elkaar te moeten ‘bedelen’.

“Ik zit niet te wachten op alle administratieve rompslomp, en al helemaal niet met de belastingdienst.”
Kunnen we ons goed voorstellen, maar aanmelden duurt niet langer dan 10 minuten, wij doen verder al het werk voor de deelnemers.

“Ik zit ook niet te wachten op problemen met de belastingdienst.”
Inmiddels zit de angst voor de belastingdienst er goed in bij veel mensen. Niet nodig hoor, hier is geen reden toe. Gedurende de hele procedure is het de Werkgroep die communiceert met de belastingdienst.

“Kom ik hier eigenlijk wel voor in aanmerking?”
In principe wel, maar wil je het zeker weten check het hier even.

“En als ik wat terug zal krijgen van de belastingdienst, gaan ze dat volgend jaar dan weer verrekenen of wordt het bedrag ingehouden op mijn uitkering?”
Nee hoor, dat zal de belastingdienst niet doen, dat mogen ze niet eens want het is geen inkomen. We zijn aan het afrekenen bij de kassa van de belastingdienst.

“Ik zou graag mee willen doen maar de eenmalige bijdrage die ik moet betalen kan ik niet opbrengen.”
Dat begrijpen wij maar al te goed en daarin ben jij niet de enige. Neem even contact met ons op en we regelen het voor je. Iedereen die recht heeft op deze teruggave moet mee kunnen doen.


Nog niet aangemeld? Doe dat dan z.s.m.


 

Een gedachte over “Meedoen met de AWBZ-claim heeft wel degelijk zin!

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress.com. door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: